Цените най-накрая тръгнаха нагоре!

Здравейте приятели,

Един малък блог пост за цените на крипто валутите. Накратко, (почти) всичко е в зелено:
актуални цени на криптовалути и нашият топ 5 списък

Сред топ валутите най-добре се представят Tron (TRX), който поскъпна с над 27% за последните 24 часа и Ripple (XRP), който поскъпна с над 30%. Все пак да не забравяме, че тези 2 криптовалути бяха и сред най-големите губещи, когато пазара вървеше надолу. Както се вижда от графиките (източник Coinmarketcap целия тренд е нагоре, така че може би сега е последния шанс за купуване на криптовалута на тези цени. Разбира се в крипто търговията подобни движения с 30-40% нагоре надолу в рамките на дни са нещо нормално, така че винаги правете собствено проучване и не се доверявайте сляпо на съвети на други хора.

Все пак решихме да публикуваме нашият Топ 5 списък с криптовалути, които са подходящи за средно и дългосрочна инвестиция според нашият екип:

  • Tron (TRX) – Трон е създадена от Джъстин Сън, който е една от младите звезди на азиатския бизнес. Целта им е да “децентрализират” Интернет, като все още нямат работещ продукт, но по всички изглежда, че работят с пълна пара. Джъстин публикува в Twitter редовно, като дава информация за нови партньорства и цели, които екипът на TRX има.
  • IOTA (MIOTA) – Йота е много интересна монета, която предлага безплатни микро транзакции. Целта е бъдещите IOT (Internet of Things / Интернет на нещата) устройства да могат да обменят средства бързо и безплатно. Например, електрическата ви кола да плати автоматично точно нужната сума, за електричеството което е заредила.
  • Ripple (XRP) – Рипъл е централизирана криптовалута, чиято цел е да осигури бързи, сигурни и евтини транзакции на големи суми пари между банкови институции.
  • Litecoin (LTC) – Лайткойн предлага бързи и евтини транзакции, като това я прави една от най-използваните за разплащания монети.
  • Cardano (ADA) – Кардано или Ада, е не просто криптовалута, а също така и технологична платформа, която може да бъде използвана за финансови сделки и разплащания, както от компании така и от отделни личности.

Как да купя Bitcoin, Ethereum, Tron, Ripple, IOTA, Litecoin, Cardano или друга криптовалута – подробно ръководство
С това нашата статия завършва, като сме длъжни да отбележим, че търговията с криптовалути е високо рискова, винаги правете собствено проучване, а настоящата статия не е финансов съвет, а нашето мнение за състоянието на крипто пазара момента.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *