StormGain – Преглед на платформата за търговия

Регистрирани потребители
4 звезди оценка
120 000
Сигурност на средствата
2 звезди оценка
Нерегулирана; член на Blockchain Association; седалище в Лондон
Минимален депозит
5 звезди оценка
$50
Криптовалути
4 звезди оценка
биткойн криптовалута икона логоетериум криптовалута лого иконаiota криптовалута лого иконаETC криптовалута лого иконаEOS криптовалута лого иконаdogecoin криптовалута лого иконадаш криптовалута лого иконалайткойн криптовалута лого иконакардано криптовалута лого иконаBCH криптовалута лого иконаBTG криптовалута лого иконаtron криптовалута лого иконаzcash криптовалута лого иконаstellar криптовалута лого иконарипъл криптовалута лого иконакуантум криптовалута лого иконаOMG криптовалута лого иконаНем криптовалута лого иконанео криптовалута лого иконамонеро криптовалута лого икона
Такси за търговия
4 звезди оценка
От 0.08% до 0.25%
Методи за депозит
4 звезди оценка
мастъркард лого иконаvisa logoThis image has an empty alt attribute; its file name is btc.pngThis image has an empty alt attribute; its file name is usdt.png
Бонус
5 звезди оценка
25 USDT бонус при депозит от $100

За компанията

Компанията StormGain е основана през 2019 г. и е регистрирана в Сейнт Винсент и Гренадини. Компанията все още не е регулирана, но от създаването си набира сериозна скорост, като услугите ѝ вече достигат до над 120 000 клиенти в повече от 100 държави, от които е най-популярна в Китай, Франция, Германия, Италия, Полша, Португалия, Русия, Испания, Холандия, Турция, Великобритания и др.

Брандът е добре познат като спонсор на футболните клубове Нюкасъл Юнайтед (NUFC) и S.S Lazio. StormGain също така е присъствала в няколко публикации в онлайн медии с иновативната си услуга за търговия.

StormGain мнения за платформата

StormGain е онлайн платформа за търговия с криптовалути, предназначена за всички. Платформата предлага готово решение за тези, които искат да печелят от повишаване или понижаване на цените на криптовалутите, както и от дългосрочни инвестиции в криптоактиви.

Платформата поддържа търговия с Биткойн, Етериум и най-популярните монети с множител до 300x. Инвеститорите могат също така да инвестират със стратегия “HODL“.

На разположение са различни видове поръчки и набор от инструменти за търговия, подходяща както за начинаещи, така и за по-опитни търговци.

Бонус 25 USDT

StormGain посреща нови инвеститори с 25 USDT бонус за добре дошъл. Като нов инвеститор в Stormgain можете да използвате промо код “BONUS25” за да получите бонуса.

След като отворите сметка в Sormgain и направите депозит за минимум $100, ще получите бонуса за добре дошли на Stormgain от 25 USDT незабавно и директно в сметката си.

Тази промоция няма да ви ограничи в изтеглянето на печалбите, реализирани в сметката. Бонусът за добре дошли от 25 USDT на Sotrmgain е достъпен само за целите на търговията, но не може да бъде изтеглен веднага, като част от вашите средства.

Използвайте промо код “BONUS25”, за да получите бонуса за добре дошъл още днес.

Сигнали за търговия от StormGain

Когато започнете да търгувате за първи път в света на криптовалутите, невинаги е лесно да разберете върху кои инструменти да се съсредоточите и върху кои не.

И дори когато сте идентифицирали монетите, с които да търгувате, изборът на подходящия момент за влизане и излизане не е много лесен.

Разбира се, преди да започнете да търгувате и да изложите капитала си на риск, трябва да имате обща стратегия, но понякога и тя не е достатъчна.

В трейдинга трябва да сте бързи. Веднага щом се появи подходяща възможност, трябва да сте готови да се възползвате от нея за секунди.
Ако винаги закъснявате, дори и най-добрата стратегия на света няма да може да ви помогне да печелите пари и точно тук се появяват сигналите за търговия.

Какво представляват сигналите за търговия?

Сигнал за търговия е препоръка или подсказка, създадена от анализатор или генерирана от трейдинг бот.

Той ви дават цялата съществена информация, от която се нуждаете, за да направите печеливша сделка преди останалата част от пазара.

Ето защо те са толкова полезни за начинаещите, особено на волатилен пазар като криптовалутите.

Трейдинг сигналът ще ви посъветва кой инструмент да купите (или продадете), цената, на която да го купите (или продадете), какво ниво на ливъридж да използвате и също така ще ви каже къде да настроите стоп лос / тейк профит, за да имате оптимален риск / резултат.

Защо сигналите на StormGain са ефективни?

Целта на търговията и инвестирането е да бъдете сред първите, които ще се възползват от дадена възможност.

Не е трудно да се идентифицират тенденциите в момента, в който те губят сила и са на път да се обърнат: предизвикателството е да се разбере това преди всички останали.

Когато използвате сигнали, получавате достъп до най-новите експертни анализи в кратък и лесно разбираем формат.
Това означава, че вече ще сте отворили позицията си, докато независимите трейдъри все още въвеждат всички параметри на търговията си.

Как да използвам сигналите за търговия?

Използването на точни и изчерпателни сигнали за търговия на StormGain е много лесно.

Започнете, като отидете на раздела “Markets” в приложението StormGain и изберете желаната криптовалута. В графиката на монетите ще откриете бутон “Signals”. Щом кликнете върху него, ще се появи сигналът, който ще ви даде всички подробности за оптималната посока, депозит и множител за въпросната търговия.

В описанието на сигнала ще намерите и информация за това къде да зададете поръчките за стоп лос / тейк профит. Ако искате да продължите, просто натиснете “Use Signal”. Дори не е необходимо да въвеждате параметрите ръчно, приложението ще се погрижи за това. Всичко, което трябва да направите, е да потвърдите избора си на следващата страница.

Стъпка по стъпка ръководство

Докато много платформи за търговия с криптовалути имат строги и понякога ограничителни изисквания за KYC, StormGain осигурява лесен процес на откриване на сметка, за да позволи на трейдърите да се възползват от значителните кратни стойности на ливъридж, които се предлагат.

Създайте сметка

Следвайте тези стъпки, за да регистрирате акаунт:

– Посетете stormgain.com/register


– Въведете имейл адреса и паролата си


– Въведете телефонния си номер


– Използвайте промо код BONUS25 за бонус от 25 USDT (минимум $100 депозит)


– Съгласете се с правилата и условията и посочете, че не живеете в Съединените щати


– Кликнете върху Create Account


– Веднага след регистрацията акаунтът ви е активен и готов за търговия. За да търгувате, трябва да депозирате криптовалута или фиат.